Novosti


Fraboso Italy

Fraboso Italy

Italijanske mindjuše iz brenda Fraboso potpuno ostavljaju bez daha. Najprodavaniji artikal ove kolekcije. U koliko želite i Vi ove prelepe minjduše, kliknite na link ispod fotografije.

Infinity

Infinity

Uvek aktuelan Infinity simbol prodat u beskonačnom broju komada. U koliko i Vi želite ovaj komad u Vašoj kolekciji, kliknite na link ispod fotografije.

Sii Diversa mindjuše

Sii Diversa mindjuše

Sii Diversa sitne mindjuše u obliku zvezdice, apsolutno naprodavaniji artikal ovog brenda. Dostupan u tri boje. Link za poručivanje ispod fotografije.

Ti Sento privezak

Ti Sento privezak

Glamurozni privezak brenda Ti Sento će Vas ostaviti bez daha. Ovaj artikal je prodat u više hiljada komada na tržištu Evrope. Dostupan i kod nas. Ako i ti želis ovaj privezak u svojoj kolekciji, klikni na link ispod fotografije.

Asimetrične Zvezde

Asimetrične Zvezde

Asimetrične mindjuše iz naše kolekcije su najprodavaniji artikal u 2022 godini. I dan danas svaka dama poželi da ih poseduje. U koliko i Vi želite ovaj komad nakita, kliknite na link ispod fotografije.

Zeka & Šargarepa

Zeka & Šargarepa

Što se tiče mališana, mindjuše koje su obeležile dečiju kolekciju. Prodate su u preko pet hiljada primeraka. Link za kupovinu ispod fotografije.